Prechod od funkčného k procesnému riadeniu podniku - Ďurechová, Mária
Pojem funkčné riadenie. Vymedzenie procesného riadenia. Dôvody pre zavedenie systému procesného riadenia. Základné rozdiely medzi procesným a funkčným riadením. Problémy prechodu z funkčného riadenia na procesné.