Vzdelávanie ako nevyhnutný nástroj rozvoja verejného sektora - Brezániová, Mária
Príspevok vysvetľuje a poukazuje na dôležitosť a potrebu vzdelávania vo verejnom sektore. Vysvetľuje, prečo je potrebný proces kontinuálneho vzdelávania, a ako sa tento proces môže odraziť vo vyššej dôveryhodnosti inštitúcie v očiach verejnosti. Uvádza proces vzdelávania a jeho jednotlivé kroky, pomocou ktorých sa systém stáva učiacou sa organizáciou.