O sprostredkovaní poistenia pre subjekty územnej samosprávy v Slovenskej republike - Čejková, Viktória
Charakteristika sprostredkovania poistenia v SR. Príspevok sa dotýka sprostredkovania poistenia vo všeobecnosti, uvádza princípy práce a charakterizuje legislatívny rámec tejto činnosti v SR. Uvádza aj aplikáciu teoretických poznatkov v hospodárskej praxi, a to v procese sprostredkovania poistenia pre subjekty regionálnej samosprávy.