Motivačné faktory z pohľadu pracovníkov v potravinárskom priemysle - Fuksová, Nadežda
Pojem motivácia. Pracovná motivácia ako dôležitá súčasť manažmentu ľudských zdrojov. Špecifiká motivačných programov .