Vyšší územný celok - jeho postavenie, kompetencie a úlohy v rozvoji regiónov - Gecíková, Ivana
Vyšší územný celok je najmladším predstaviteľom územnej samosprávy v SR. Postavenie vyššieho územného celku v podmienkach SR a jeho úloha ako manažéra rozvoja regiónu.