Účtovný informačný systém a automatizácia účtovníctva - Chodasová, Zuzana
Správny výber ekonomického systému. Klady a zápory zavedenia účtovného informačného softvéru do podniku. Výrobcovia ekonomických softvérov. Porovnanie výhod popísaných softvérov.