Vplyv PZI na vyrovnávanie ekonomických rozdielov medzi regiónmi - Lukáčik, Martin, 1974-
Regionálna analýza vplyvu priamych zahraničných investícií na znižovanie úrovne nezamestnanosti a rast životnej úrovne.