Riešenia pre budúcnosť - Hudec, Marián
Digitálny podnik - je rozhodujúcim faktorom pre zvyšovanie konkurencieschopnosti výrobných firiem, podporuje rýchlu adaptáciu výroby. Počítačová simulácia sa stáva dominantnou technikou. Tlaky na flexibilitu výroby. Technológie digitálneho inžinierstva. Európska únia podporuje aktivity smerujúce k zvyšovaniu pridanej hodnoty formou inovácií.