Sme pripravení na multipolárnu svetovú ekonomiku? je čas pomýšľať aj na nový medzinárodný menový systém - Lin, Justin Yifu
Multipolarita ako kľúčový prvok svetovej ekonomiky. Korporácie rozvíjajúcich sa (emerging) ekonomík. Hospodársky partneri Európa, Japonsko, USA. Regulácia cezhraničných investícií a medzinárodný obchod. Multimenové usporiadenie dolára, eura a jüana. Finančná stabilita a udržateľný rast globálnej likvidity.