Daň z pridanej hodnoty Vykonávacie Nariadenie Rady (EÚ) č. 282/2011 účinné od 1. júla 2011 - Zuziková, Alena
Vykonávacie Nariadenie Rady (EÚ) č. 282/2011 nadobudne účinnosť 1. júla 2011. Nariadenie nie je uverejnené v Zbierke zákonov SR, ale je publikované v Úradnom vestníku EÚ (ÚV z 23. marca 2011). Okruh oblastí, ktoré upravuje Nariadenie č. 282/2011. Význam Vykonávacieho Nariadenia č. 282/2011 v Slovenskej republike.