Kto získa novelou zákona o stavebnom sporení?
Tvorba novely zákona č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení. Navrhovaný spôsob výpočtu štátnej prémie. Kapitál rozvoja stavebného sporenia a kvalita služieb pre stavebných sporiteľov. Kontraproduktívnosť návrhu o stavebnom sporení.