Ide nám o klienta - Pitoňák, Pavol
Diskusia na tému plánovaných noviniek v stavebnom sporení s Ing. Pavlom Pitoňákom, MBA, členom predstavenstiev Wüstenrot stavebnej sporiteľne a Wüstenrot poisťovne. Stabilita systému, ktorý sa osvedčil a plní svoj účel.