Projektový manažment v stratégii podnikov na Slovensku - Majtán, Miroslav
Problematika implementácie podnikovej stratégie v empirických výskumoch. Charakteristika procesu projektového manažmentu. Analýza pripravenosti slovenských priemyselných podnikov na jeho využívanie pri implementácii stratégie a návrh odporúčaní pre teóriu a prax.