Dlhodobý nehmotný majetok v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Krišková, Zuzana
IPSAS 31 Nehmotný majetok (intangible assets) pre verejný sektor. Cieľ a rozsah IPSAS 31. Základná charakteristika riešenia problémov podľa IPSAS 31. Model ocenenia obstarávacou cenou. Model precenenia. IPSAS 31 vychádza z medzinárodného účtovného štandardu IAS 38 Nehmotný majetok.