Fenomény kreativity v oblasti inovácií riadenia a podnikania - Soroková, Tatiana
Syndrón Lawsonovej diagnózy v riadení a podnikaní. Získavanie nových trhov prostredníctvom bizardných kombinácií - fenomén MIX IT. Získavanie nových trhov prostredníctvom fenoménu jednoduchosť. Jednoduchosť produktov a riadenia ako firemná filozofia. Triky a predajné techniky na podporu bežného a ťažko predajného výrobku.