Analýza a porovnanie daňových sústav krajín V4 ako nástroj daňového manažmentu - Teplická, Katarína
Daňové sústavy krajín V4. Vplyv daňových reforiem na daňové sústavy krajín V4. Porovnanie daňových sústav krajín V4. Hodnotenie krajín V4 v oblasti platenia a administrácie daní.