Informačné systémy ako nástroj monitoringu životného prostredia - Kokles, Mojmír
Environmentálne informačné systémy sa zaoberajú správou dát o pôde, o vode, ovzduší a živých druhoch na svete okolo nás. Aplikovanie informačných systémov v životnom prostredí. Hlavné ciele enviroportálu.