Jak nás v Lucemburku uchránili před diskriminací - Vlachý, Jan
Rozsudok Súdneho dvora Európskej únie zakazujúci poisťovniam v EÚ od 21.12. 2012 zohľadňovať rozdielnosť pohlaví pri výpočte poistných sadzieb. Zmysel diskriminácie a dôsledky nediskriminácie.