Partnerstvo – východiská a príklady dobrej praxe - Matúšová, Silvia
Čo je partnerstvo. Ciele budovania partnerstva. Prístup Európskej únie k partnerstvám v regionálnom rozvoji. Typy partnerstiev podľa viazanosti. Príklady partnerstiev.