Analysis of Clusters from Border Regions of Poland and Slovakia - Pudło, Patrycja
Priemyselný klaster, definícia. Paradigma klasteringu. Typológia klasteringu. Kľúčové faktory efektívneho klasteringu. Diskusia. Klastre vo vybraných regiónoch.