Pojistný matematik: Pro aktuári bude pohlaví i nadále rozhodný faktor - Rotkovský, Martin
Predpoklady implementácie rozhodnutia Súdneho dvora Európskej únie (SDEU) do legislatívy ČR, ktoré hovoria o rovnocennom prístupe k obom pohlaviam v oblasti poistenia a stanovenia poistných sadzieb.