Personálny prvok verejnej správy v jeho historickom kontexte - Minčič, Vladimír
Vznik byrokracie v Európe. Právna úprava štátnej a verejnej služby do roku 1950. Právna úprava štátnej služby od roku 1950 až do roku 1989. Súčasná právna úprava postavenia štátnych a verejných zamestnancov.