Talent manažment ako súčasť konkurenčnej výhody - Mišún, Juraj, 1978-
Cieľom príspevku je poukázať na talent manažment v podnikovej a podnikateľskej praxi, ktorý sa zároveň stáva konkurenčnou výhodou. Úspešnosť a výkonnosť týchto podnikov mnohokrát závisí práve od tejto konkurenčnej výhody, ktorá je základným kameňom pre ich vznik a budovanie.