Zemětřesení v Japonsku ovlivní globální zajistný trh, říka člen představenstva VIG Re - Pehar, Denis
Dopady zemetrasenia v Japonsku na zaistný trh. Prírodné katastrofy, ktoré boli z hľadiska poisťovní najväčšie. Straty zaisťovní za hranicami Japonska. Vplyv prírodných katastrof na cenu zaistenia a spôsob tvorby týchto cien.