Připomenutí: Před dvaceti lety ožil československý pojistný trh - Daňhel, Jaroslav
Transformácia poisťovníctva po roku 1989 v bývalom Československu. Príprava nového ekonomicko-legislatívneho rámca. Demonopolizácia a zrušenie územného monopolu jednej štátnej poisťovne.