Sociálna politika v kontexte Lisabonskej zmluvy - Nováčková, Daniela
Všeobecná charakteristika Lisabonskej zmluvy. Charakteristika Európskej sociálnej politiky. Jej ciele. Inštitucionálne zabezpečenie Európskej sociálnej politiky. Rozsah kompetencií. Právny základ sociálnej politiky. Charta základných práv.