Vyučovanie marketingového výskumu v e-learningovom prostredí Collaborize Classroom - Rózsa, Zoltán
E-learning ako multimediálna podpora vzdelávacieho procesu vedie k skvalitneniu vzdelávania. Cieľom príspevku je prezentovať skúsenosti s tvorbou kurzu Marketingový výskum v e-learningovom prostredí Collaborize Classroom.