Pasce a nádeje slovenského vysokého školstva - Slávik, Štefan, 1955-
Poslanie a očakávania od vysokých škôl. Uchádzači o štúdium a študenti vysokých škôl. Učitelia vysokých škôl. Perspektívy vysokých škôl.