Analýza vybraných prvkov ekonomiky Slovenskej republiky po vstupe do eurozóny - Strážovská, Helena
Vybrané makroekonomické ukazovatele v procese vstupu Slovenskej republiky do eurozóny. Rok 2009 (vstup SR do eurozóny) bol zároveň rokom, keď sa aj v Slovenskej republike prejavovali výraznejšie prvky svetovej hospodárskej a finančnej krízy.