Ropa nie je čo bývala existuje vzťah čierneho zlata s uvoľňovaním peňazí do obehu? - Ižip, Ronald
Najdôležitejšie faktory vplývajúce na cenu svetových aktív. Závislosť medzi kvantitatívnym uvoľnovaním a cenou ropy. Pokles hospodárskeho rastu a situácia na trhu s ropou. Porovnanie bilančnej sumy Fedu a cena ropy WTI.