Tajomstvom je, že žiadne tajomstvá nie sú dôvody a spôsoby investovania do individuálnych akcií - Horváthová, Karolína
Stratégia investovania do individuálnych akcií a akciových fondov. Fundamentálna alebo technická analýza dát a finančných údajov. Faktory investičných nástrojov. Kreditné riziká.