Návrh metodiky spracovania SWOT analýzy - Birnerová, Eva
Teoretické východiská pre S-W analýzu. Vytvorenie súboru hodnotiacich faktorov. Identifikácia silných a slabých stránok. Analýza silných stránok. Analýza slabých stránok. Vytvorenie matíc výkonnosti a dôležitosti pre silné aj slabé stránky. SWOT analýza – modelový príklad.