Size and value premium in international portfolios: evidence from 15 european countries - Mirza, Nawazish
Skúmanie výkonnosti 15 európskych akciových trhov. Roztriedenie akcií do portfólií podľa trhovej kapitalizácie a pomeru trhovej ceny akcie k účtovnej hodnote. Trojfaktorový model Fama-French. Závislé a nezávislé premenné modelu. Oceňovanie aktív.