Hypotekárna kríza dorazila aj do Kazachstanu meny v strednej Ázii počas finančnej krízy postupne devalvovali - Bačišin, Vladimír
Faktory ovplyvňujúce ekonomiku Kazachstanu počas globálnej finančnej krízy. Zahraničné zadlženie bankového sektora a hypotekárna kríza v Kazachstane. Stavebníctvo a finančné zdroje. Bankový systém a rating regiónu. Bankové sektory a kurzy národných mien v krajinách Strednej Ázie.