Kapitolky z finančného plánovania ako sa zhodnotia finančné aktíva? - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku o finančnom plánovaní. Finančné poradenstvo a príprava finančných nástrojov pre klienta. Tolerancia rizík a pomer rizika na celkové zhodnotenie investície. Nominálne a reálne výnosy.