Čokoláda prináša radosť - Savoj, Iľja
Hnedé zlato-kakao, komodita s ktorou sa obchoduje na burze. Kakaovník, zdroj kakaových bôbov, je základnou ingredienciou na výrobu čokolády. Podmienky na pestovanie kakaových bôbov. Výroba a obchod s čokoládou.