IFRS: Zverejňovanie informácií o spriaznených stranách po novom? - Tumpach, Miloš, 1970-
Vo februári 2007 bol publikovaná predloha novely štandardu IAS 24, ktorý sa zaoberá problematikou zverejňovania informácií o transakciách so spriaznenými stranami podniku v jeho účtovnej závierke