Kvalifikačná príprava ľudských zdrojov pre pracovný výkon v znalostnej spoločnosti - Matulčíková, Marta, 1964-
Disproporcie na trhu práce a kvalifikačná úroveň ľudských zdrojov. Nároky zamestnávateľov na výkon práce. Realizácia ďalšieho profesijného vzdelávania v podniku. Druhy vzdelávacích aktivít zabezpečovaných zamestnávateľskými subjektami z hľadiska dôležitosti a počtu školených zamestnancov.