Trh práce a konkurencieschopnosť v európskom priestore - Muchová, Eva, 1961-
Efektívnosť trhu práce - jeden z pilierov konkurencieschopnosti krajiny. Fungovanie trhu práce. Divergentný mzdový vývoj verzus konkurencieschopnosť. Relatívne jednotkové náklady práce v eurozóne. Flexibilita a mobilita pracovnej sily v krajinách Európskej únie. Stratégia 2020 - nástroj k zvýšeniu konkurenčnej pozície EÚ.