Aká horúca je vaša najbližšia inovácia?
Hodnota inovácií v porovnaní s konkurenčnými produktmi trhu. Efektívne posúdenie a vyhodnotenie inovačného náboja. Stratégia Modrého oceánu (Blue ocean strategy) a Doblinovský model desiatich typov inovácií. Kalkulácia založená na EVE (economic value estimation).