Vývoj a analýza zhodnocovacieho procesu odvetvia stavebníctvo za roky 1993-2006 - Valach, Matej
Analýza vývoja produkcie, hrubej pridanej hodnoty a vývoja ďalších ukazovateľov a spotreby pre odvetvie stavebníctvo. Analýza uskutočnená pomocou komoditno-odvetvových tabuliek dodávok a použitia, ktoré poskytujú štatistické údaje o ekonomickom systéme nielen podľa hlavných ekonomických činností, ale aj podľa jednotlivých sektorov. Analýza za roky 1993-2006.