Vojenské výdavky vo svete naďalej lámu rekordy - Škvrnda, František
Ročenky SIPRI Štokholmského medzinárodného mierového výskumného inštitútu. Korupcia v obchode so zbraňami. Pokles vojenských výdavkov zatiaľ nehrozí. Neohroziteľné postavenie USA. Bohatstvo sa zaštiťuje silou zbraní. Menej konfliktov, vyššie výdavky. Tri možné hrozby pre medzinárodnú bezpečnosť.