Vplyv vybraných nástrojov menovej politiky na akciové trhy - Chovancová, Božena
Úrokové sadzby, ponuka peňazí a akciové trhy. Súvislosť pohybu úrokových sadzieb, ponuky peňazí na vybraných akciových trhoch.