Stručný pohľad na úlohu koncentrácií a fúzií vo svetovej ekonomike - Tokárová, Mária
Koncentrácie a fúzie ako jeden z prejavov globalizácie. Silnejúce TNK (transnacionálne korporácie) koncentrujúce vo svojich rukách obrovskú finančnú, ekonomickú a politickú moc. Pozitíva a negatíva TNK. Príčiny rastúcej koncentrácie trhov.