Aspirations of the youth for technical professions - Friedmann, Zdeněk
Návrhy na zmenu spolupráce škôl s podnikmi. Odborné poradenstvo so žiakmi so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Súhrn výskumných aktivít medzi rokmi 2007 až 2010, ktoré boli uskutočnené pre ZŠ, špeciálne ZŠ, stredné odborné školy a stredné odborné učilištia.