Vývoj technologických inkubátorov vo vyspelých ekonomikách (Spolková republika Nemecko a Francúzsko) - Rosenberg, Miloslav
Význam inkubátora, podmienky a právny rámec inkubátora. Technologické inkubátory. Skúsenosti členských krajín EÚ z oblasti inkubátorov poukazujú na ich opodstatnenosť a vhodnosť ich zavádzania aj v podmienkach SR.