Simple school experiments based in ICT in science and technology education - Trna, Josef
Podpora informačných a komunikačných technológií. Prepojenie pokusu s inou dimenziou v podobe videozáznamu a multimediálnych aplikácií ako vzdelávacieho nástroja. Jednoduchý školský experiment a jeho význam.