E-learning 2011 (observations from Online Educa 2010) - Pavlíček, Jiří
Konferencia Online Educa, ktorá sa konala v Berlíne začiatkom decembra 2010. Niektoré výsledky a hlavné myšlienky súčasného vývoja e-learningu v ČR. Nové technológie vzdelávania na školách. Podpora celoživotného vzdelávania a prispôsobenie sa rastúcej dynamike globálneho vývoja.