Pravidlá dobrého predavača sa menia - Palfiová, Anna
Prognózy, že internetový obchod vytlačí v budúcnosti kamenné predajne, sa zrejme nenaplnia. Výraznou až prekvapujúcou transformáciou však prechádza vzťah zákazníka a predavača. Dobrý predajca musí vedieť nadviazať so zákazníkom pútavý a živý dialóg. Akého predavača chce zákazník.