Vedenie zamestnancov vo vzdelávacej inštitúcii a možnosti skvalitnenia vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Ovplyvňovanie a usmerňovanie ľudských zdrojov. Pojem vedenie ľudí. Rozhodovanie o ľuďoch a podstata ich vedenia. Štýl vedenia ľudí. Motivácia ako sebarealizácia zamestnancov. Komunikačné nástroje.